Website design

Van uitdaging naar een pakkend website design.
Webdesign beperkt zich al lang niet meer enkel tot het tekenen van een mooie website. We gaan verder. Hoe zorg je er voor dat jouw online verhaal klopt bij alles dat je doet? Dat is de vraag die wij beantwoorden!

Website design dat de huisstijl omarmt

Waar bedrijven vroeger een website nodig hadden om "mee te doen", is een website anno nu al veel meer geworden dan enkel een visitekaartje. Potentiële klanten gaan verder dan het opzoeken van informatie. Voor veel bedrijven is de website inmiddels een belangrijk verkoop- kanaal geworden. De website geldt als verlengstuk van de dagelijkse operatie. Een goed website design vertaald de huisstijl op het web. Alles in één lijn. Wanneer wij een website design mogen ontwerpen voor bedrijven, kijken we niet alleen naar de vraag hoe we de (nieuwe) site kunnen inrichten om doelen te behalen, maar juist hoe we de website in harmonie kunnen laten samenwerken met alle facetten binnen het bedrijf. Een goede responsive website die aansluit bij de huisstijl, doelen maar vooral geoptimaliseerd is voor de eindgebruiker: de potentiële klant.

Optimalisatie voor doelen en conversies

Wanneer je een nieuwe website laat designen of ontwikkelen kijken we samen naar wat de nieuwe website als doel heeft. Wil je dat men een product koopt, bepaalde informatie leest of juist contact met je opneemt? Bij het maken van een nieuwe website is het dus erg belangrijk dat we in het design- proces rekening houden met de te behalen doelen. Door het juist plaatsen van elementen binnen het design, kunnen we de focus leggen op juist die ene belangrijke stap. De stap waardoor bezoekers direct weten hoe zij door de website moeten navigeren. Niet alleen een goede website- flow zorgt voor conversie, het is een combinatie van de algehele look- en- feel en een duidelijke informatiestructuur die er voor zorgt dat bezoekers worden omgezet in klanten. We trekken de aandacht, wekken interesse op en zorgen er voor dat mensen actie ondernemen.

Responsive websites

Websites anno 2017 zijn allang niet meer ontwikkeld voor maar één medium. Bezoeken op mobiele apparaten nemen inmiddels een grote voorsprong op de klassieke desktop bezoeken. Een goede website is dus niet alleen goed te bezoeken op desktop computers, maar presenteert ook de juiste content binnen de juiste context op mobiele apparaten als tablets en mobiele telefoons. Daar moet tijdens het design- proces rekening mee worden gehouden. Bezoekers gebruiken de website namelijk nét anders op mobiele apparaten en daar kunnen we gebruik van maken tijdens het opstellen van onze doelen.