Doorontwikkeling en onderhoud

Een website of webwinkel is eigenlijk nooit af.
Je website of webshop is online. Nu wacht de volgende en eigenlijk continue voortdurende stap binnen het online ondernemen, namelijk doorontwikkelen en het onderhouden van de site.

Waarom eigenlijk doorontwikkelen?

Als (online) ondernemer zul je de gebruikerservaring van je klanten altijd moeten verbeteren. Stilstaan is achteruitgaan. Door je online dienstverlening continue aan te passen kun je er voor zorgen dat klanten de weg naar je webshop of website blijven terugvinden. Een tevreden klant is een terugkerende klant, dus verbeter de klantervaring en zorg er voor dat je van jouw klanten ambassadeurs weet te maken die vertellen over jouw merk.

Waarom dan eigenlijk onderhoud?

Veel internet ondernemers denken dat wanneer de website live staat er niets meer fout kan gaan. We hebben de website namelijk aan hevige controles onderworpen. Tóch zullen we de website regelmatig moeten onderhouden. Het gaat dan niet alleen om het aanpassen van de gebruikerservaring, maar ook het optimaliseren van de content. Tools als bijvoorbeeld Google Analytics kunnen ons inzichten geven over het bezoekersgedrag. Daarmee kunnen we de website of webwinkel optimaliseren om nóg beter de doelen te kunnen behalen. Een website of webshop is namelijk "nooit af".

Onderhoud aan bestaande websites

Ook als wij de website niet hebben mogen verzorgen kun je bij ons terecht voor onderhoud en doorontwikkeling. In principe zijn wij gespecialiseerd in maatwerk-oplossingen, maar staan we natuurlijk altijd open voor leuke uitdagingen. Ben je op zoek naar een club professionals voor het onderhouden van jouw bestaande website? Neem dan contact met ons op zodat we eens een kijkje kunnen nemen op jouw website en misschien al handige tips hebben.